Fisker misser endnu en slutrunde

Først gik hun glip af OL og nu står det klart, at Viborgs Maria Fisker heller ikke kommer med til EM.

På mandag udtager landstræner Jan Pytlick sin trup til EM i Serbien i december- men det står allerede nu fast, at han endnu engang må se bort fra Viborgs Maria Fisker.

Den 22-årige venstre fløj måtte forlade onsdagens kamp mod Randers med stærke smerter i venstre albue, og lægerne meddeler nu, at et indvendigt ledbånd og en sene er revet over, og at der venter hende en pause på 10-12 uger.

Maria Fisker har tidligere måttet melde afbud til en slutrunde med landsholdet. Hun kom ikke med til OL i London på grund af en skade, som hun fik i DM-finalen mod Randers i maj.

Pytlick: Hun var stærkt inde i billedet

Landstræner Jan Pytlick ærgrer sig over meldingen. Han siger, at Fisker var "meget stærkt inde i billedet" til en plads i truppen.

- Det er en utroligt dygtig spiller, vi mister. Men det er på en position, hvor vi har mange andre dygtige spillere. Selvfølgelig bliver man svækket, når så dygtig en spiller falder ud, men så er der andre, der må tage over, siger han.

Frafjord, Chebbah og Kurtovic på vej tilbage 

Viborg HK er i forvejen hårdt ramt af skader, men der er dog gode nyheder om nogle af de skadede spillere. Den norske stregspiller Marit Frafjord ventes tilbage på banen i løbet af et par uger - det samme gør sig gældende for bagspilleren Mouna Chebbah, og endelig ser det ud til, at norske Amanda Kurtovic kan få debut for klubben omkring årsskiftet.

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.