Fire anholdt efter røverier i Karup og Hammershøj

Mandag var der røveri i Karup, tirsdag gik det ud over et apotek i Hammershøj. Politiet har i alt anholdt fire unge mænd. To af dem fremstilles onsdag.

Politiet har anholdt fire unge mænd i forbindelse med røverier mod SuperBrugsen i Karup og Hammershøj Apotek. Det oplyser politikommissær Christian Toftemark fra Lokalpolitiet i Viborg til TV MIDTVEST.

I forhold til røveriet i Karup, der skete mandag aften, har politiet anholdt to mænd på 18 og 22 år. Den ene kommer fra Jylland, den anden kommer fra Fyn. Politiet kender dem fra tidligere og forventer at anholde flere gerningsmænd.

- Dem skal vi nok fange – uden at kunne sige, om det bliver i dag eller i morgen, siger Christian Toftemark.

I forbindelse med røveriet har gerningsmændene med pistol og kniv truet sig til kontanter og cigaretter. De to mænd blev anholdt natten til onsdag og fremstilles i grundlovsforhør kl. 12.30 ved Retten i Viborg.

Hammershøj-røvere anholdt efter politi-påkørsel

Røveriet mod apoteket i Hammershøj fandt sted tirsdag omkring kl. 15. Efterfølgende kunne politiet med en bevidst påkørsel bremse de to mænd, da de i en mørkeblå stationcar kørte fra Randers-området mod syd på Østjyske Motorvej. De to unge mænd fra Ribe på 21 og 23 år blev anholdt. Hvad der skal ske med dem, ved politikommissæren endnu ikke.

- Vi er stadigvæk i gang med sagsbehandlingen, så jeg har ikke det endelige svar endnu, forklarer han.

De to skal onsdag formiddag afhøres.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.