FCM slog Viborg HK

På en forrygende første halvleg vandt FCM Håndbold sikkert over Viborg HK i kvindernes liga

Forskellen på to af dansk kvindehåndbolds giganter - Viborg HK og FCM Håndbold - er milevid i denne sæson.

Lørdag vandt de regerende mestre fra FCM på udebane med 23-19 over Viborg, der er i gang med at bygge et nyt hold op. Viborg blev nærmest drænet for profiler efter sidste sæson, og det var i lørdagens opgør tydeligt, at der sikkert går et stykke tid, før den tidligere storklub kan matche holdene fra den absolutte top.

FCM-træner Helle Thomsen kunne fra sidelinjen se sit hold indkassere to Viborg-scoringer fra start, men så tog gæsterne ellers over. Ved pausen lød mestrenes føring på 14-7.

I anden halvleg gik gæsterne ned i niveau, og Viborg fik mulighed for at pynte på slutresultatet.

Topscorer for FCM blev Louise Burgaard, der i sommer skiftede Viborg ud med det regerende mesterhold. Landsholdsbacken scorede seks gange. Det samme antal mål scorede Viborgs Line Uno.

FCM har otte point efter fem kampe, mens Viborg har tre point i bunden af rækken.