FCM-direktør: Dalmose uværdig for sporten

Torben Kølbæk beskylder Viborg-træner Dalmose for at overfalde en FCM-spiller. Et angreb langt over stregen, lyder modsvaret fra Viborg.

Ovenpå DM-finalen mellem Viborg HK og FC Midtjylland er der opstået et større skænderi mellem repræsentanter for de to håndboldklubber.

Direktør i FCM, Torben Kølbæk, langer på sin Facebook-side voldsomt ud efter Viborgs træner Christian Dalmose, som han direkte kalder en "uværdig repræsentant for dansk håndbold".

Kølbæk henviser til en episode, hvor Dalmose skulle skubbe til FCMs Stine Jørgensen - ifølge Kølbæk et korporligt angreb.

- Hun siger til ham at han skal lade være - men der er ingen kontakt - blank skærm - helt væk. Er det i orden at gøre, skriver FCM-direktøren.

Kølbæk understreger i sin statusopdatering, at der "ikke er noget tudefjæs over ovenstående".

- Jeg anerkender til fulde Viborg HK som Danske Mestre, men det er trist, at en hæderkronet traditionsklub, har valgt en træner, der er en så uværdig repræsentant for dansk håndbold, skriver han.

Viborg: Mindreværdskomplekser

Angrebet fik torsdag eftermiddag Viborg til at udsendelse en pressemeddelelse, hvor direktør Jan Buhr fastslår, at Kølbæk er gået langt over stregen - og han afviser blankt beskyldningerne om et korporligt angreb.

Jan Buhr siger følgende i pressemeddelelsen:

"Det lyser langt ud over den jyske hede, at der er stor skuffelse i FCM-lejren over nederlaget til Viborg HK i en fantastisk finaleserie. FCM-direktør, Torben Kølbæk har i dag udtalt sig meget personligt og negativt om cheftræner Christian Dalmoses opførsel under finalekampen i Viborg Stadionhal. Beskyldninger om at Dalmose skulle have skubbet voldsomt til Stine Jørgensen.

Ingen andre end Hr. Kølbæk så tilsyneladende episoden under kampen. ”Nu har jeg set TV2’s billeder, og hvis der er noget i den sag der er latterligt, så er det at komme med beskyldninger af den slags efter at have tabt en finale..

Der må være tale om mindreværdskomplekser fra FCM’s side siden de bruger så meget tid på at fokusere på modstanderholdets træner. Vi erfarer desuden, at selvsamme Kølbæk personligt filmede Dalmose under første finalekamp i Ikast-Brande Arena i sidste uge. Tænk at bruge sin tid på den slags."

Eksternt link - se episoden her på TV2 Sportens hjemmeside.