Fan forgreb sig på VFF-træner efter nederlag

Søndag tabte Viborg FF sæsonens første kamp i 1. division 2-1. Det skabte så meget vrede, at en fan efterfølgende hev fat i Viborg-træner, Johnny Mølby.

Søndag tabte Viborg FF overraskende sæsonens første kamp i 1. divison til oprykkerne fra Thisted FC.

Kampen blev spillet på Thisteds hjemmebane, og da nederlaget var en realitet, skabte det vrede blandt Viborg-tilhængerne. Særligt én fan blev så frustreret, at han hev fat i Viborg-træner, Johnny Mølby, da holdet efterfølgende gik ned for at takke de medrejsende fans. Det skriver online-mediet tipsbladet.dk.

Mediet har i dag været i kontakt med Johnny Mølby, der bekræfter episoden. Han vil dog ikke gå i detaljer om, hvad der helt præcist skete.

- Efter kampen gik vi ned til fansene, og der var selvfølgelig nogle frustrationer, sådan som resultatet blev. Der var en fan, der gik over den streg, jeg har. Jeg har haft et møde med den fan i dag, og han siger selv, at han gik over stregen. Vi har snakket det igennem, og der er ikke mere i det. Så den er begravet, siger Mølby til tipsbladet.dk 

Det er ikke første gang, at Viborg FFs fans bliver vrede ovenpå et nederlag. Da klubbens nedrykning til 1. division blev endelig i foråret, efter et nederlag til FC Helsingør, forsøgte fans at trænge ind i Viborgs omklædningsrum.

- Jeg tænker, at der er nogle rigtig stærke følelser for Viborg FF forankret i byen, og nogle har en kæmpe passion for Viborg FF. Det er godt og positivt. Så skal vi have de ting til at gå hånd i hånd med, at det også foregår inden for de regler, der er. I tilfældet fra i går var vi enige om, at han gik over stregen, siger træneren til tipsbladet.dk.

Viborg FFs næste kamp i 1. division er på søndag mod Esbjerg.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.