Familie tilfreds med Nordstjernen

Familien til den demente 77-årige, der forsvandt fra plejehjemmet Nordstjernen i Sparkær, er tilfredse med plejehjemmets indsats.

Familien til den demente Knud Erik Simonsen, der forsvandt fra et plejehjem i Sparkær, har kun roser til personalet på Nordstjernen.

- Mage til venligt og omsorgsfuldt personale tror jeg ikke findes andre steder, og vi klandrer ikke nogen for at min svigerfar forsvandt i aftes. Selv pedellen var med rundt hele natten for at lede, skriver Knud Erik Simonsens svigersøn, Jens Busk i en mail til TV/MIDT-VEST.

Samtidig efterlyser familien bedre muligheder for at spore demente personer, der forsvinder fra plejehjem.

- Hvis der kunne opfindes en mini GPS/chip så "nattevandrerne" kunne spores, ville det selvfølgelig være ideelt, for lovgivningen sætter jo stramme rammer for "låste døre". Det er jo ikke et fængsel.Der findes - bl.a. til hundehalsbånd - en mini GPS, som man ved at sende en SMS kan spore, men hvordan skal man anbringe den på mennesker? I skoen? Ja, men manden kan jo gå i hjemmesutter eller strømpefødder. I tegnebogen? Han gik uden, skriver Jens Busk i sin mail.