Færdselsuheld syd for Viborg: Vognbane spærret af

To biler er her til eftermiddag kørt sammen på strækningen mellem Viborg og Herning. Ingen personer er kommet alvorligt til skade, men trafikken er påvirket i mindre grad.

Hvis man i den nærmeste fremtid befinder i bil mellem Viborg og Herning, så skal man være opmærksom, hvis man nærmer sig området omkring Dollerup Bakker. Her er to biler nemlig sent på eftermiddagen kørt sammen. 

Uheldet skete kort før klokken 17, og helt præcist er det sket på Herningvej i nærheden af sidevejen Ravnsbjergvej på den sydvestgående strækning. 

Ingen personer er kommet alvorligt til skade, men en ambulance er på stedet for at køre en kvindelig fører til tjek for nakkesmerter. Trafikken er påvirket i mindre grad af uheldet.

- Meldingen derudefra er, at trafikken glider fint fremad, men den ene vognbane er spærret, så det skal man selvfølgelig lige være opmærksom på, oplyser Jesper Brøndum, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Vagtchefen regner med, at trafikken vil være påvirket en times tid endnu. Det skyldes, at en af bilerne har lækket noget kølervæske i forbindelse med uheldet.

- Vi skal lige have brandvæsnet til at smide noget kattegrus på vejen for at tage væsken, før vi helt kan forlade stedet, oplyser vagtchefen.