Elever får ansvaret for JYSK i Viborg

2.årselever fra JYSKs elevuddannelse overtager driften af JYSK i Viborg i løbet af uge 4,8 og 10.

I følge JYSK kan kunderne hos JYSK i Viborg den næste tid se frem til førsteklasses betjening af fremtidens JYSK-medarbejdere.

Det er 2. årselever fra virksomhedens elevuddannelse, der mandag til onsdag i uge 4, 8 og 10 overtager driften af butikken.

For andet år i træk indsætter jysk et modul på uddannelsen, hvor eleverne kommer ud og opnår praktisk erfaring i det at drive en butik.

- De har fået en masse i bagagen i deres elevtid indtil nu, og nu skal de så vise, hvad de kan, siger Michael Olesen, der er Distriktschef i JYSK til TV MIDTVEST.

Det faste personale arbejder ikke i butikken, mens eleverne er der. Kun butikschef og salgsleder vil være til stede for at agere mentorer for de arbejdsomme elever.

Gentager successen

Også sidste år havde butikken i Viborg besøg af eleverne, hvor det viste sig at være en stor succes for både elever og kunder.

Jørgen Olsen, der er leder af JYSKs elevuddannelse er glad for, at de igen i år får mulighed for at gentage succesen.

- Vi har fået utrolig positive tilbagemeldinger fra sidste års butiksbesøg. Butikscheferne i de butikker, hvor sidste års elever var, har bedt om at få lov til at gentage succesen. Det er et flot eksempel på, at det giver god mening at give eleverne noget praktisk erfaring. De får lov til at se, hvad butiksdrift er i praksis, og de får mulighed for at finde deres egne styrker. Jeg er helt sikker på, at det også er noget, kunderne vil kunne mærke, siger Jørgen Olsen i en pressemeddelelse.

Der uddannes hvert år mere end 120 elever på JYSKs elevuddannelse, der ligger på Lars Larsens Himmerland.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Uddannelse.