Ekspert: VHK-konkurs kan ramme næste sæson

Viborg HK’s egenkapital er på syv år forsvundet som dug for solen, og fremtiden bliver svær. Det mener sportsredaktøren på Viborg Stifts Folkeblad.

Det ser rigtig skidt ud for Viborg HK, der nu igen har måttet nedjustere forventningerne til klubbens regnskab.

Egenkapitalen lød for syv år siden på 60 mio. kr. - nu kan klubben i bedste fald ende denne sæson med et rundt nul. Pengene er væk, og det bekymrer Danni Kristensen, der er sportsredaktør på Viborg Stifts Folkeblad.

- Der hvor jeg frygter, at der sker noget, er i løbet af næste sæson. Det er jo indtægterne, den er gal med. Jeg frygter, at kombinationen af, at egenkapitalen er væk, og at man fra måned til måned skal kæmpe for at få indtægter nok til at betale lønninger og udgifter, kan blive en kamp, som man kan tabe - og dermed ender med at gå konkurs, forklarer han til TV MIDTVEST.

Klubbens ledelse har de seneste år kæmpet for at får domkirkebyens stolthed - byens håndboldhold - tilbage på ret kurs, men løbet kan allerede være kørt for Viborg HK.

- Man har gjort rigtig mange gode ting for at få det til at køre den her gang. Men problemet er jo, at man mange gange før har sagt, at nu har man et budget, nu har man en plan og nu har man en idé. Det er det, der gør, at det nogen gange godt kan klinge en lille smule hult, siger Danni Kristensen.

Viborg HK arbejder på en redningsplan, som de forventer at kunne præsentere inden den 1. maj.

Du kan se indslaget om Viborg HK's økonomiske problemer her på siden.

Uroen fortsætter i Viborg HK. Håndboldklubben er truet af konkurs og formanden har forladt posten.

Krisen giver også grå hår i hovedet på de trofaste VHK-fans. Mød en af dem her.

For de folk der følger Viborg HK på sidelinjen er meldingen om en truende konkurs også hård at sluge.

Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Erhverv.