Drabsmand gik amok på ekskæreste

Den nu drabsdømte, Claus Madsen, fortalte i retten, at et skænderi i maj måned førte til, at han dræbte sin ekskæreste.

Mandag faldt der ved retten i Viborg dom i sagen om drabet på den 43-årige thailandske kvinde, Ubon Mikkelsen, i Hvam Stationsby nord for Viborg.

Drabet skete den 18. maj sidste år, da 38-årige Claus Madsen og den dræbte kvinde kom op at skændes.

I retten fortalte han i dag, at han tidligere havde været kæreste med Ubon Mikkelsen, der drev en massagevirksomhed i byen. Han understregede dog, at han ikke havde planlagt at slå hende ihjel, men at parterne kom op at skændes, og at det slog klik.

- Han erkendte mindst 20 knivstik. Der er fundet i alt 58 stiklæsioner på kvinden, og dertil forklarede han, at det ikke kan være andre end ham, der står bag, forklarer specialanklager, Pia Koudal, fra Midt- og Vestjyllands politi, der i dag forelagde sagen for retten.

Claus Madsen modtog dommen på stedet, og specialanklageren er da også tilfreds med udfaldet af retssagen, der ellers var berammet til at løbe over flere dage.

- Jeg er selvfølgelig tilfreds med, at han bliver fundet skyldig i fuldt omfang, og de 12 års straf var også hvad jeg havde påstået, så jeg er tilfreds med dommen, forklarer Pia Koudahl.

TV MIDTVEST har tidligere fuldt sagen tæt. Se indslag fra drabsstedet her: 

 

En 37-årig mand fra lokalområdet er blevet sigtet for drab på en 43-årig kvinde mandag aften i Hvam syd for Aalestrup.

 

En kvinde er til aften fundet myrdet i Hvam Stationsby nord for Viborg

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.