Donerer legetøj til flygtningebørn

Sproghuset i Viborg Kommune har snart fyldt sit lager med legetøj til flygtningebørn. Borgerne er nemlig meget flittige med donationerne.

Det vrimler med legetøj i Sproghuset i Viborg.

- Det er simpelthen bare væltet ind med legetøj, så derfor har vi reolerne fyldt, og længere nede har vi poser og kasser fyldt med forskelligt legetøj, siger Gitte Skyum Kjøge, der er leder af Sproghuset i Viborg Kommune.

Det hele går til syriske flygtningebørn, og viborggenserne har været flittige til at donere gammelt legetøj. Og sådan har det været i to måneder.

- Jeg tager det som et udtryk for, at folk i Viborg gerne vil være med, at børnene skal trives, og have det godt og at de egentlig under dem det bedste, siger Gitte Skyum Kjøge.

Selvom de snart løber tør for plads, så opfordrer Gitte Skyum Kjøge stadig folk til at donere deres brugte legetøj til Sproghuset i Viborg. Når legetøjet er pakket, uddeler kommunens integrationsmedarbejdere det hele til asylbørnene.

Se et indslag om legetøjsdonationerne:

Sproghuset i Viborg Kommune har snart fyldt sit lager med legetøj til flygtningebørn. For borgerne er meget flittige med donationerne.

Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Samfund.