Dødt spædbarn: Ønsker oplysninger om håndklæde

Politiet offentliggør billede af det håndklæde, der var viklet om det lille spædbarn der blev fundet i Søndersø ved Viborg.

Håndklædet var viklet om den lille pige, som blev fundet i Søndersø ved Viborg. Nu efterlyser Midt- og Vestjyllands politi informationer omkring håndklædet, der måler 80 gange 45 centimeter.

- Vi vil meget gerne høre fra folk, der kan fortælle os hvor håndklædet forhandles, eller hvis nogen kender en kvinde, der har været gravid og som ejer sådan et håndklæde, siger Christian Jørgensen fra Midt- og Vestjyllands politi.

Snak med ustabile gravide

Politiet erkender, at de er på bar bund i sagen, og beder derfor om befolkningens hjælp. Hvis folk kender gravide, som er ekstra sårbare af den ene eller anden grund, opforderer politiet folk til at tage kontakt, og sikre sig at alt er som det skal være.

Lagt fra at finde moren

Midt- og Vestjyllands politi har modtaget mange henvendelser fra folk, der har set personer nede ved søen, eller som kender psykisk syge gravide, men endnu har det ikke givet pote.

- Vi er ikke foran på point. Vi får stadig en masse tip, men vi har ikke fundet tippet, der kan gøre en forskel, siger Christian Jørgensen.

Venter på DNA

Lige nu sætter politiet deres lid til håndklædet. Endten at oplysninger fra folk kan føre til moren, eller at moren har efterladt DNA på selve håndklædet, som eksempelvis et hår eller hudrester. Men en sådan DNA profil tager uger at få svar på.