Direktøren bider negle på sidelinjen: Man kan godt føle sig lidt magtesløs

Morten Jensen har i 20 år været direktør i Viborg FF. Hos ham sidder nerverne helt uden på tøjet, når Viborg FF spiller kampe.

Målet har længe været oprykning til landets bedste fodboldrække for Viborg FFs herrehold. Hver gang holdet går på græsset for at spille kamp, står direktør Morten Jensen og ser til. Han deler resten af klubbens store drøm - nemlig at få holdet tilbage i Superligaen.

quoteDer har været rigtig mange gode oplevelser. Det er en livsstil for mig.

Morten Jensen, Direktør, Viborg FF

- Der er en forskel for os på indtægtssiden omkring 20 millioner kroner, om vi spiller i Superliga eller 1. division. Det er rigtig mange penge. Det betyder meget for os økonomisk, men det betyder også rigtig meget i forhold til vores sportslige ambitioner, siger Morten Jensen.

Morten Jensen har været i Viborg FF i 20 år. Det har han været af en årsag, men han fortæller også, at alt ikke altid er en dans på roser, når man er direktør i en fodboldklub. 

- Nogle gange kan man godt føle sig lidt magtesløs. Man ved godt selv, at man via sit job bliver taget til indtægt, hvis det ikke går så godt. Så er det jo fair nok mig, der står for skud. Uden at virke hårdhudet så har jeg også lært, at det er en del af præmissen. Mange har en mening om min person, men jeg er rigtig glad for jobbet og stolt over at være en del af det, fortæller Morten Jensen.

Søndag kunne Morten Jensen så magtesløs se til fra tribunen, da de grønblusede fra domkirkebyen tabte point hjemme mod Nykøbing FC. Viborg FF havde ellers været foran to gange i løbet af kampen men endte med at spille uafgjort.

Selvom det betyder, at Viborg FF nu er forvist til andenpladsen i 1. division, er Morten Jensen stadig ovenud lykkelig for at sidde i direktørstolen hos den klub, som han elsker så højt. 

- Der har været rigtig mange gode oplevelser. Det er en livsstil for mig. En drøm at arbejde for det, jeg brænder for, og det er fodbolden. I alle jobs inden for det her er der op- og nedture. Så må man håbe vi lærer af nedturene og bruger dem fremadrettet, fortæller Morten Jensen.

Morten Jensen har i 20 år været direktør i Viborg FF. Og direktørens drøm er klar. Det skal blive til Superliga til sommer