DAT vil have flere erhvervsfolk i luften

Karup lufthavn, flyselskabet DAT og Bizz Up inviterede onsdag det midt og vestjyske erhvervsliv på en flyvende konference mellem Karup og København.

For få måneder siden kunne DAT fejre, at de havde været et år i Karup. På det år havde de fået flere til at benytte sig af lufthavnen. Luftfartsselskabet er dog langt fra der, hvor de gerne vil være.

Sammen med Karup Lufthavn og erhvervsnetværket Bizz Up inviterede DAT onsdag det midt og vestjyske erhvervsliv på en flyvende konference mellem Karup og København. Målet var at åbne de erhvervsdrivendes øjne op for mulighederne ved at tage flyveren fra Karup.

- Vi har en målsætning om, at vi på den her Karup-rute skal op på 250.000 passagerer om året inden for en overskuelig årrække. Det kræver, at vi får erhvervslivet tilbage, og at vi får de private til at rejse, siger Dennis Rybasch, der er Commercial Director i DAT.

Mødelokale i øst og vest

Det tager en time at komme fra Karup til København. Der er mødelokaler i begge byer, som, DAT håber, kan lokke erhvervsfolk til. Lige nu er der syv daglige afgange fra Karup mod København, men i fremtiden kommer der formentlig flere til.

- Jo flere rejsende, jo flere afgange kommer der, så det er et af de mekanismer og hjul, som vi ligesom kan skrue på, siger Dennis Rybasch.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Erhverv.