Clairvoyante John forudså skilsmisse: - Det viste sig, at konen var ved at pakke sine ting

I mere end et kvart århundrede har John Braad hjulpet folk med at finde forsvundne ting, set ind i fremtiden eller hjulpet med de helt store spørgsmål i livet.

John Braad kan kigge ind i en verden, som de færeste af os ved noget om eller tror på. Han er clairvoyant, og i 25 år har han svaret på spørgsmål i ugebladet Hjemmet i sin spalte “John ser alt”.

- Lige meget hvad der står i de her breve, så er det jo uhyre vigtigt for den person. Ellers havde de jo ikke brugt tid på at skrive brevet, siger John Braad.

quoteFolk vil ofte gerne have svar på de ting, som de ikke selv har indflydelse på. Hvornår bliver mit hus solgt, bliver jeg fyret, eller sådan noget i den retning.

John Braad, clairvoyant, Bjerringbro

John Braad passer sin brevkasse fra privaten i Bjerringbro. Det er her han modtager sækkevis af breve hver uge. Og interessen er den samme nu som før. 

- Folk vil ofte gerne have svar på de ting, som de ikke selv har indflydelse på. Hvornår bliver mit hus solgt, bliver jeg fyret, eller sådan noget i den retning, siger John Braad.

- Nogle ting ser jeg for mig i billeder, og andre gange er det bare en fornemmelse, jeg har. Det kan jeg bare mærke, siger han.

Her kan du se et program, vi tidligere har lavet med John Braad fra Bjerringbro. 

- Jeg kunne se, hans kone ville skilles

Manden med de mange svar var kun 13 år, da han selv mødte en clairvoyant første gang.

- Hun fortalte mig, at når jeg blev voksen, så kom jeg til at skrive i en avis eller et blad. Hvor vidste hun alt det fra?

quoteHan bestilte en ny tid senere, for det viste sig faktisk, at konen var ved at pakke derhjemme, imens han var hos mig.

John Braad, clairvoyant, Bjerringbro

John Braads professionelle karriere indenfor clairvoyance startede med et besøg i TV 2-programmet Eleva2eren for over 25 år siden. Derefter henvendte ugebladet Hjemmet sig til ham. Siden da tog hans karriere fart.

- Jeg havde en mand inde hos mig, og jeg sagde til ham: 'Jeg er ked af det, men jeg kan mærke, dit ægteskab ikke er ret godt. Jeg tror, du er i gang med en skilsmisse'. Men han blev meget modvillig, for han var i hvert fald ikke ved at blive skilt. Så han kørte i vrede. Men han bestilte en ny tid senere, for det viste sig faktisk, at konen var ved at pakke derhjemme, imens han var hos mig. Det vidste han bare ikke, siger John Braad.

Igennem årene har han mødt mange kritikere, som ikke rigtig forstår eller ikke tror på det, han siger, han kan. Men det tager han stille og roligt.

- Jeg havde engang en mand, som ikke troede på noget som helst. Og da vi så var færdige, sagde han: 'Jeg tror ikke på noget, men du er godt nok god til at gætte John,' siger John Braad.

John Braad ved ikke, hvor mange breve han har læst, eller hvor mange han har haft på besøg i sit hjem i Bjerringbro, men det er mange. Og han har i sinde at kigge ind i folks fremtid, så længe der er brug for ham.