Christian Dalmose bliver i Viborg HK

Christian Dalmose har skrevet under på en to-årig kontrakt med Viborg HK, hvor han vil fortsætte med træne klubbens damehold. Det er dermed lykkedes for Dalmose at få ophævet sin kontrakt med Vendsyssel Håndbold

I de seneste fire uger har Christian Dalmose været midlertidig træner i Viborg HK, og han har ført dameholdet til en tredjeplads i Ligaen.

Nu får han mulighed for at fortsætte arbejdet.

- Tiden i Viborg har været fantastisk spændende. Jeg er taknemmelig for, at Vendsyssel ikke vil stå i vejen for min drøm om at blive permanent træner for Viborgs damer. Jeg ser frem til opgaven med stolthed og glæde og vil sammen med holdet arbejde målrettet på at få Viborg tilbage til toppen af dansk og international håndbold, siger han.

Kontrakt med Vendsyssel Håndbold

Christian Dalmose havde i forvejen skrevet under på en tre-årig kontrakt med Vendsyssel Håndbold, der spiller i første division.

Efter at han blev midlertidig træner i Viborg HK, har han dog flere gange selv givet udtryk for, at han hellere ville fortsætte i Viborg HK end i Vendsyssel.

Sportschef Susanne Wilbek ser frem til at fortsætte den positive proces, som sikrede Christian og holdet bronzemedaljerne:

- Christian er en vindertype, der virkelig kan gøre en forskel på bænken. Han elsker de store kampe, hvor der er pres på. Han bruger det taktiske spil og har modet og frækheden til at vinde det. Samtidig har han evnen til hele tiden at udfordre spillerne med nye ideer og få dem til at yde det maksimale. Vi får en træner med stor udstråling og et enormt engagement, siger hun.