Cheerleadere og hårde tacklinger

Stadion i Viborg lagde græstæppe til, da DM-finalen i amerikansk fodbold blev spillet lørdag eftermiddag.

Triangle Razorbacks var kun foran i 46 sekunder, da holdet vandt sin sjette DM-titel i amerikansk fodbold. For sjette gang på ti sæsoner er Vejle-holdet dansk mester i amerikansk fodbold.

I den danske udgave af Super Bowl, Mermaid Bowl, levede Razorbacks op til favoritværdigheden og besejrede Søllerød Gold Diggers med 21-17 på Viborg Stadion. Dermed gik vejlenserne ubesejret gennem sæsonen og er tilbage på tronen, efter at have set Copenhagen Towers løbe med titlen de seneste to år.

Men favoritterne kom på hårdt arbejde i en tæt finale lørdag eftermiddag. Søllerød Gold Diggers gik til pause med en 14-7-føring, og i tredje quarter blev forspringet øget til 17-7, og så havde Triangle-spillerne efterhånden travlt. På en touchdown fem minutter før tid fik favoritterne reduceret til 14-17 og dermed skabt ny spænding. Med 46 sekunder tilbage på stadionuret lykkedes det Triangle Razorbacks at komme i front for første gang, da en ny touchdown bragte stillingen op på 21-17.

Kort efter kunne jublen bryde løs hos Razorbacks, der med seks DM-titler nu er kommet op på siden af Copenhagen Towers i toppen af rekordlisten.

/ritzau/

Viborg Stadion lagde græstæppe til DM-finalen i amerikansk fodbold.

Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.