Buschauffør kører venstre om i rundkørsel med skolebus

En far til to skoledrenge raser over skolebuschaufføren, der kører venstre om i en rundkørsel.

Arkivfoto Foto: Torben Mondrup, TV MIDTVEST

Bjørn Duch var noget skeptisk, da hans to børn på 11 og 13 fortalte, at chaufførerne i skolebussen kører direkte venstre om i en stor rundkørslen i Finderup ved Viborg. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.
    
Han bad dog børnene om at tage en video af den noget alternative buskørsel, og her fik han så bekræftet, hvad der var hans værste anelse.
    
- Jeg er simpelthen rasende over, at den slags kan ske. Det er jo dybt uansvarligt, siger Bjørn Duch til Viborg Stifts Folkeblad.
    
Hans børn står hver morgen på bussen sammen med flere kammerater i Finderup klokken 07.55. På det tidspunkt er bussen fyldt med børn, som skal i skole.
    
- Det er simpelthen ikke til at holde ud at tænke på, hvad der kan ske, hvis der kommer en lastbil på Stanghedevej. Lastbilchaufføren har ikke en chance for at se en bus, som kører den forkerte vej i rundkørslen, for en bygning tæt ved rundkørslen tager udsigten, siger Bjørn Duch.
    
Se videoen på www.viborg-folkeblad.dk

 

TV MIDTVEST RETTER

I forbindelse med omtale af færdselssagen fra Finderup har tvmidtvest.dk bragt et billede af en bus fra firmaet Engesvang Turistbusser. Engesvang Turistbusser har intet med sagen at gøre. Vi beklager fejltagelsen.
Den implicerede bus tilhører De Gule Busser i Viborg.