Buschauffør for fodbolddrenge sigtet for spirituskørsel

Det var en bekymret forælder, der gjorde politiet opmærksom på, at en af Midtbus’ chauffører muligvis var påvirket af alkohol.

Tirsdag eftermiddag blev en chauffør fra Midtbus i Møldrup anholdt og sigtet for spirituskørsel. Viborg Stifts Folkeblad skriver, at han var på vej til Brøndby med fodbolddrenge fra FK Viborg. Chaufføren blev ifølge Sydøstjyllands Politi anholdt lidt uden for Vejle ved motorvejsafkørsel Vejle Syd. Politiet havde klokken 16.51 modtaget en anmeldelse om mistanke om spirituskørsel.

U14-drengenes træner, Kenneth Kristiansen, der var med i bussen, bekræfter at chaufføren blev anholdt af politiet.

- Vi havde allerede inden afgang fra Viborg spurgt chaufføren, om han var okay, og om han havde drukket, men det afviste han pure. En forælder kontaktede dog politiet og berettede om sin mistanke, og bussen blev så stoppet af politiet ved Vejle, fortæller Kenneth Kristiansen til Viborg Stifts Folkeblad

Chaufføren er blevet suspenderet

Da chaufføren pustede i alkometeret, viste det over den tilladte promillegrænse på 0,5. Over for Viborg Stift Folkeblad bekræfter direktør for Midtbus Kim Christensen hændelsen og han fortæller, at chaufføren nu er suspenderet.

- Vi kan ikke få oplyst, hvor stor promillen umiddelbart er blevet målt til, men chaufføren har bekræftet, at han er blevet sigtet, selvom han hævder, at han ikke havde drukket alkohol tirsdag, siger Kim Christensen til avisen.

Midtbus har nultolerance i forhold til alkohol og er i gang med at installere alkolåse i deres busser.

Fodbolddrengene kom efter kort ventetid i Vejle videre mod Brøndby med en ny buschauffør.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.