Burgaard overvejer fremtiden

Højrebacken Louise Burgaards kontrakt med Viborg HK udløber snart, og hun vælter sig i tilbud fra andre klubber.

Viborg HK mister i denne tid flere spillere til både danske og udenlandske klubber. Chana Masson de Souza, Mette Gravholt, Sanja Damnjanovic og Isabelle Gulldén er nogle af de spillere, der forlader alle klubben, når den indeværende sæson er omme.

Tænker i udvikling

Men også stjernespilleren Louise Burgaard kan være på vej væk fra klubben. Hendes kontrakt udløber til sommer, og i følge TV 2 Sporten så overvejer hun netop nu sin fremtid nøje.

- Det fylder rigtig meget i mit hoved, og jeg vil gerne træffe den rigtige beslutning i forhold til, hvad der er bedst for min udvikling. Jeg er i tænkeboks lige nu, siger hun til TV 2 Sporten.

Louise Burgaard skulle have mere én klubtilbud på hånden. Og den unge landsholdsspiller har mange overvejelser om sin fremtid.

- Jeg er trods alt kun 22 og for mig handler det ikke kun om kampe og præstation, præstation, præstation - det handler også om udvikling, og der er rigtig meget, jeg skal lære endnu, siger hun til TV 2.

 

Sådan her lød det lige inden Louise Burgaard skiftede til Viborg HK, da vores vært Morten Stamm Mikkelsen havde hende i studiet.

Louise Burgaard sætter ord på, hvordan hendes uge har været

Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.