BSV-mål: Mindst tre finaler

Peter Bredsdorff-Larsen forventer, at de samme hold som i sidste sæson vil bejle til medaljespillet.

Boxer Herreligaen, pokalturneringen og EHF Cuppen.

Disse tre turneringer har håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg (BSV) som deltager i denne sæson, og i mindst en af turneringerne skal man gerne se holdet nå frem til finalen.

Det siger cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen.

- Målet er, at sæsonen gerne skal byde på en finale. Vi er med i tre turneringer, og så må vi se, hvor mange af slagsen det kan blive til. Vi har ikke sat navn på, men vi går efter finalen i alle tre turneringer. Og så må vi se, hvordan det går, siger træneren.

BSV mistede før denne sæson den norske profil Kristian Kjelling, som dog var skadet i næsten hele sidste sæson.

Til gengæld har klubben bl.a. hentet 2,11 meter høje Nikolaj Markussen i Skjern Håndbold. Han bliver Kjellings afløser som venstre back.

- Nikolaj får en stor rolle på vores hold. Han er vores eneste deciderede venstre back, og der er store forventninger til både ham og holdet. Han giver vores spil en ny dimension, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Nikolaj Markussen blev dog skadet i BSV's pokalsejr onsdag ude mod Ajax København.

Derfor kommer han formentlig ikke med, når sidste sæsons bronzevindere lørdag tager imod mestrene, KIF Kolding København, i premiererunden i Boxer Herreligaen.

Peter Bredsdorff-Larsen forventer, at kampen om DM-guldet igen i år bliver et anliggende mellem KIF Kolding, BSV, Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold. Med KIF Kolding som den naturlige guldfavorit.

- Jeg tænker, at de samme hold vil bejle til medaljespillet som i sidste sæson.

- Vi må regne Kolding som favorit, både i forhold til erfaring og kontinuitet på vitale pladser, siger BSV-træneren.

/Ritzau/


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.