BSH banker Fredericia i René Toft-comeback

René Toft Hansen var tilbage i den danske håndboldliga onsdag og hjalp Bjerringbro-Silkeborg til sejr.

René Toft Hansen er tilbage i dansk håndbold.

Efter ophold i tyske Kiel, ungarske Veszprem og portugisiske Benfica var René Toft Hansen onsdag igen i aktion i den danske håndboldliga.

Otte år efter sin sidste ligakamp i hjemlandet var den danske landsholdsprofil med til sammen med holdkammeraterne i Bjerringbro-Silkeborg (BSH) at slå Fredericia.

BSH vandt 39-34 i begge holds første ligakamp i sæsonen.

René Toft og co. kunne efter en målrig første halvleg gå til pause foran 22-17. De to hold fulgtes ad det første kvarter, hvorefter BSH så småt trak fra.

Anden halvleg var anderledes lige, men altså hele tiden med BSH i front med en komfortabel føring. Fredericia fik et par gange bragt gæsternes forspring ned på fire mål, men tættere blev det ikke. Dermed endte det med en sikker BSH-sejr.

Fredericias Kristian Stoklund Larsen blev topscorer med 11 mål. René Toft Hansen kom ikke på måltavlen.

René Toft Hansens seneste danske arbejdsgiver var nu hedengangne AG København, som stregspilleren tørnede ud for fra 2010-2012.

Sidste sæson i den danske herreliga blev ikke spillet færdig på grund af coronapandemien. Aalborg Håndbold blev kåret som mester på skrivebordet.