Bookmaker: VFF undgår direkte nedrykning

Viborg har gode chancer for at besejre Horsens og dermed undgå direkte nedrykning.

Viborg FF formåede søndag ikke at få de nødvendige resultater for at undgå at blive involveret i nedrykningsplayoffkampene. Det blev til en sidsteplads i gruppen, efter et 0-1 nederlag til AGF.  Det scenarie kom dog ikke bag på VFFs anfører, Jonas Kamper.

- Det udfald var jo et scenarie, som vi var forberedt på. Vi havde et stort efterslæb i tabellen fra efteråret, så hvis vi var sluppet fri af de kampe, havde det været et mirakel, siger Kamper til Ritzau.

Men ifølge NordicBets bookmakere kan de grønne gå ind til de to kampe mod AC Horsens med ro i sindet. En sejr over Horsens kan i første omgang sikre VFF fra kampe om direkte nedrykning fra Superligaen. Det stik tror spiludbyderen at VFF tager. Faktisk kan man få hele 4,65 gange pengene igen, hvis VFF ender med at tabe til Horsens og efterfølgende tabe de sidste to playoffkampe om direkte nedrykning.

Dermed placerer Viborg sig som næststørst favorit i nedrykningsspillet til at forblive i superligaen, kun overgået af AGF, der giver 6,75 gange pengene igen, hvis de skulle blive direkte nedrykker.

- Alt kan som bekendt ske i knald-eller-fald-kampene, men vi vurderer at både Viborg og AGF klarer frisag i første omgang. Deres trupper er stærkere, og begge går ind i slutspillet med momentum. Det kan vi ikke sige om Esbjerg og AC Horsens, så vi forventer et hundeslagsmål for at undgå direkte nedrykning, siger Thomas Holm, der er pressechef hos NordicBet.

Med Superligaens nye struktur rykker et af de fire Superliga-hold i slutspillet direkte ned. To af de tre resterende skal ud i endnu en neglebider mod nummer to eller tre fra NordicBet Ligaen.

Skulle man tro at VFF klarer skærene mod Horsens, men alligevel rykker ned, giver VFF som nedrykker i år odds 3,15. 

Odds på Nedrykning:

 

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.