Birthe-sagen: Vidner i gråd i retten

Flere kollegaer til den dræbte socialrådgiver Birthe Christiansen vidnede i dag i retten i Viborg. Flere af vidnerne var meget påvirket og græd, mens de afgav forklaring.

Fem af Birthe Christiansens kollegaer fra Jobcenteret i Holstebro blev i dag afhørt i retten i Viborg. Selv om det næsten er halvandet år siden, at Birthe Christiansen mistede livet, efter hun var blevet stukket med en kniv foran sin arbejdsplads, så var flere af kollegaerne stadig meget påvirkede af sagen. Kollegaerne var i retten for at fortælle, hvad de så og oplevede den 27. januar 2010.

- Jeg synes, det var meget solide vidner. Selv om der er gået et år, så er jeg slet ikke i tvivl om, at deres hukommelse stadig er helt i top, fortæller anklageren Peter Brøndt Jørgensen.

Også tilhørerne var påvirkede

På tilhørerpladserne i retten var der flere kollegaer og også et par veninder til Birthe Christiansen til stede. Også flere af dem græd, mens vidnerne fortalte om drabsdagen.

Retssagen fortsætter i morgen, hvor endnu fem vidner skal give forklaring. Desuden skal politiets DNA-beviser også præsenteres. Planen er, at forsvareren og anklageren skal slutte dagen af med at procedere om den tiltaltes skyld.