Billeder: Tyve hæver hæveautomat

Tyve stak af med hæveautomat fra Andelskassen i Hammershøj.

Der er et tomt hul i Andelskassen i Hammershøj i dag.

Omkring klokken tre i nat blev hæveautomaten i Andelskassen stjålet af tre ukendte gerningsmænd. Tyvene fik hæveautomaten med sig blandt andet ved hjælp af donkrafte.

 - De har brugt en slags værkstedsdonkrafte, brækjern, koben og en palleløfter til at tage hele hæveautomaten med sig. Vi har en formodning om at værktøjet også er stjålet, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands politi, Henrik Nielsen.

Selve tyveriet tog omkring 20 minutter for de tre gerningsmænd. Herefter blev automaten læsset over på en varebil eller mindre lastbil, og tyvene er formentlig kørt i retning af Randers.

Hvor mange penge automaten indeholdt er endnu uvist.

De tre gerningsmænd var alle maskeret

Den første gerningsmand:180 centimeter høj og muskuløs. Iklædt stribet hættetrøje og cowboybukser. Maskeret med tørklæde.

Den anden gerningsmand: 180 centimenter høj. Iklædt sort sweatshirt med logo på ryggen. Maskeret med tørklæde.

Den tredje gerningsmand: 190 centimeter høj. Iklædt blå baseball kasket, sort vindjakke og sorte adidasbukser med striber. Maskeret med tørklæde.

Politiet tror tyvene har forberedt tyveriet i længere tid og vil derfor gerne høre fra folk, som har set mistænksom adfærd omkring Andelskassen op til tyveriet. Politiet vil også gerne have henvendelser fra folk, der muligvis har set varevogn, lastvogn eller lignende køre fra Andelskassen i nat.

Politiet undrer sig over, at ingen har bemærket tyvene, der var igang i 20 minutter

 

haeveautomattyveri2.jpg

Politiet kan kontaktes på telefon 114.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Samfund.