Bil kørte ind i mur - fører stak af fra stedet

Søndag eftermiddag kørte en bil ind i en mur i Bjerringbro. To personer stak af fra stedet, men politiet fandt hurtigt frem til begge. Én er anholdt.

En bil kørte søndag eftermiddag ind i en mur i Bjerringbro.

Midt på eftermiddagen søndag fik Midt- og Vestjyllands Politi en melding om, at en bil var kørt ind i en mur på Realskolevej i Bjerringbro. Hurtigt efter kom en patrulje til stedet, men der var ingen fører af bilen.

Et vidne fortalte politiet, at to personer var løbet fra stedet i hver deres retning.

Politiet kontaktede ejeren af bilen, som kunne fortælle, hvem der havde kørt den. Knap et kvarter efter anmeldelsen blev den første person anholdt. Og ikke ret lang tid efter var den anden person også i politiets varetægt.

Ifølge vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi mistede føreren herredømmet over bilen. Men de nærmere omstændigheder kender vagtchefen ikke.

Politiet har sigtet føreren af bilen, en 21-årig mand fra Rødkærsbro, for at køre bil uden kørekort. Samtidig er der blevet taget en blodprøve af manden for at se, om han var påvirket.

Bilen sættes i forbindelse med en anmeldelse om hasarderet kørsel i Viborg tidligere på dagen. Her blev bilen dog ikke fundet. 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.