Bevæbnede røverier sætter sig dybt

Klokken 22:02 fredag aften modtog politiet en anmelselse om væbnet røveri mod en OK tank i Viborg.

Politiet beder vidner med oplysninger ringe på 114. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix Hvis du ved noget om sagen, kan du kontakte politiet på telefonnummer 114. Foto: Politiet

Politiet har offentliggjort dette billede af røveren. Foto: Politiet - Overvågning

1 af 2

Fredag aften tog en dramatisk drejning på en tankstation i Viborg. Her lykkedes det en bevæbnet gerningsmand at true sig til kontanter og cigaretter. Røveren er efterlyst af politiet.

Læs også Maskeret og bevæbnet mand efterlyst efter røveri på tankstation

- Det er altid alvorligt, når folk kommer ind og truer med et våben, og det er jo røveri, så vi er i den tunge ende af straffeloven. Så vi har sat en hel del ressoucer ind på at opklare røveriet, siger vagtchef Henrik Nielsen.

Derfor valgte politiet tidligere i dag også at dele et overvågningbillede af manden, der beskrives som 190 centimeter høj, spinkel, iklædt sort tøj og sort elefanthue samt grå havehandsker. Har man oplysninger i sagen, skal man kontakte politiet på 114.

OK tankens forpagter siger i dag til TV MIDTVEST, at de er for rystede til at stille op til interview.

Sympati fra branchen

Hos Dagli'Brugsen i Sørvad forstår de godt, at det er en rystet flok medarbejdere, der sidder tilbage på tanken. 

De var nemlig ude for en lignende hændelse for to år siden. 

Det er ganske forfærdeligt at stå og kigge i løbet på sådan en pistol.

Brian Domdal, brugsuddeler, Dagli'Brugsen Sørvad

- Reaktionerne var jo efterfølgende at når døren gik op vender man sig om og kigger, hvem der kommer ind de næste mange gange, siger Brian Domdal, der er brugsuddeler i Sørvad.

Brian Domdal var ikke selv på arbejde under røveriet for to år siden, men han kan levende forestille sig, hvordan sådan en oplevelse sætter sig.

- Jeg kunne forestille mig, at det er ganske forfærdeligt at stå og kigge i løbet på sådan en pistol. Det rør jo dybt indeni. Og det bliver bliver liggende i mange år, selvom man synes, man er kommet videre, siger han.

02:10

Se indslaget her.

Luk video