Bernio Verhagen efter fængsling: - Det er en svær tid for mig

Bernio Verhagen blev i dag idømt varetægtsfængsling. Han regner dog med at blive i Danmark og spille fodbold.

Den hollandske fodboldspiller Bernio Verhagen har de seneste uger været indvolveret i en lang række hændelser, der ikke sætter ham i det bedste lys. I dag kom der så et punktum i de mange sager - i hvert fald for nu. 

Bernio Verhagen er nemlig blevet varetægtsfælgslet indtil den 16. december. Det sker på baggrund af anklager om dødstrussel, vidnetrusler, vold og røveri. 

TV MIDTVEST talte med den skaldaleramte fodboldspiller, lige efter han valgte at kære beslutningen om varetægtsfængsling. 

- Det er en svær tid for mig lige nu. Mit privatliv bliver blandet med mit professionelle liv, siger Verhagen.

- Det er en dårlig situation for mig, især det der skete i går med min kæreste, fortsætter han. 

Og netop episoden med kæresten er den, der har udløst det grundlovsforhør, der onsdag eftermiddag førte til varetægtsfængslingen. Han overfaldt hende nemlig i kiosk tirsdag aften.

Se overvågningsbillederne fra den kiosk, hvor Bernio Verhagen tirsdag overfaldt sin kæreste. 

Anklageren i sagen er godt tilfreds med, at Verhagen skal varetægtsfælgsles. 

- Det er jo klart, at når vi taler om røveri og vidnetrusler, så er det jo noget af det, der straffes hårdere, og det er også derfor der har været grundlag for at fremstille han i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling, siger anklager Katrine Melgaard.

- Vi frygtede, at han ville rejse ud af landet, og derfor har man valgt at varetægtsfængsle ham. Derudover skal der også ske yderligere efterforskning i sagen, fortsætter hun.

Vil blive i Danmark

Udover anklagerne om både trusler, vold og tyveri, har Verhagen også været indblandet i en sag om svindel. Det drejer sig om den kontrakt, han har lavet ved Viborg FF.

En kontrakt som Viborg FF kalder afbrudt.

- Jeg har også en anden aftale med en anden klub i den danske 1. division, så min plan er at blive i Danmark, fortsætter han.

Bernio Verhagen vil ikke oplyse, hvilken anden klub der er tale om. Grunden til, at han gerne vil blive i Danmark er, at han har en datter og ekskæreste, som bor i Danmark.

Og netop denne ekskæreste mener Verhagen er roden til alle de problemer, han er havnet i i den seneste tid.

- Hun står bag alt det her. Hun vil have mig i fængsel og tage forældremyndigheden fra mig, siger Bernio Verhagen.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.