Bekræftet: Boysen til Viborg FF

Superligaklubben Viborg FF har været på indkøb hos Lyngby BK i 1. division og hentet den 22-årige David Boysen.

Det er en af Lyngbys største profiler, der kommer til Viborg, når 22-årige David Boysen skifter til Viborg på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2016. Den unge angriber har optrådt på flere af de danske ungdomslandshold og har i denne sæson scoret fire gange for Lyngby.

- Det føles rigtig godt at være Viborg-spiller. Første gang, jeg hørte om interessen fra Viborg, havde jeg en god mavefornemmelse. Der har været mange ting i spil, og jeg har gjort mig mange tanker omkring min fremtid, men nogle gange skal man følge sin intuition. Her på det seneste har jeg haft mange samtaler med både Morten Jensen og Ove Christensen, og de har gjort, at jeg slet ikke var i tvivl, siger David Boysen til Viborgs hjemmeside.

- Jeg føler, Viborg er det rigtige næste skridt for mig, og nu skal jeg bare klø på, så jeg forhåbentlig kan bide mig fast på holdet. Der venter mange vigtige kampe i Superligaen, siger den nye mand i Viborg-lejren.

Viborg-træner Ove Christensen er også godt tilfreds med det nyeste indkøb:

- David Boysen er en meget dygtig spiller med en god teknik og et godt 'touch' på bolden. Han er farlig og udfordrende i sit spil, og han er hurtig både med og uden bold. Det er en rigtig dygtig spiller, vi får til Viborg, og for David selv er det her en god mulighed for at komme til at spille fodbold og udvikle sig i Superligaen, siger han.