Audi-tyvebande hærger i landsdelen

I nat måtte politiet opgive at følge efter en sort Audi med formodede tyve. Audi-banden stak fra politiet med hastigheder på op mod 240 km/t.

Det er ikke de store beløber, Audi-banden går efter. Tyvene lavede i nat et indbrud i Superspar i Stoholm. Ved halv to-tiden i nat brød de ind og stjal en stor mængde cigaretter foruden et ukendt kontantbeløb. Herefter stak de af i en mørk personbil.

En halv time senere stødte en patrulje på en lignende sort Audi ved Ilskov. Her reagerede den sorte Audi ved at sætte direkte kurs mod patruljevognen, som måtte undvige op på fortorvet for ikke at blive påkørt.

Politiets patrulje satte efter Audien, men måtte hurtigt give op, da Audien kørte med hastigheder på op mod 240 km/t. Ved Karup mistede politiet kontakten med tyvene.

Politiet mener at tyvene fra i nat kan være de samme, som står bag indbrud flere andre i midt- og vestjylland den sidste måneds tid. Politiets teori er, at det var de samme røvere, der i den samme bil begik indbrud hos Gudum Brugs i Vestjylland sidste uge.

Også for en måneds tid siden blev der kørt Audi til en række indbrud. Her blev der også stjålet cigaretter. Dengang endte en dramatisk biljagt ved en lygtepæl i Ikast, hvor tyvene kørte galt. De nåede dog at stikke af til fods, inden politiet fik fat i dem.

Politiet har stærk formodning om, at en ældre Audi Stationcar kan være den bil, tyvene kørte rundt i. Politiet er meget interesseret i at høre fra folk, der har set en sort Audi med registreringsnummer YB 25 188. Bilen blev meldt stjålet for en måned siden.

Læs også:Audi slipper fra politiet - igenKæmpe biljagt


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.