Arnold D. Byggecenter konkurs

Møldrupbyggemarkedet Arnold D. er gået konkurs

Virksomheden Arnold D. Kristensen A/S med hovedsæde i Møldrup er gået konkurs. Virksomheden har tre byggemarkeder i Møldrup, Sunds og Farsø. De holder stadig åbent for kunder, men der bliver skiltet med, at det er kuratoren bag, man som kunder nu handler med.

 - Det skyldes likviditetsårsager. Et mindre bankarrangment er blevet opsagt, og så er der indgivet en konkursbegæring, fortæller Jørgen Kristensen, der er medejer af Arnold D. Kristensen A/S.

90 medarbejdere kan miste jobbet

Virksomheden har 80-90 medarbejdere ansat, og de risikerer at miste deres arbejde, hvis byggemarkederne må lukke og slukke. Men der er fortsat håb. Både kurator og snart forhenværende ejer håber, at der fortsat vil være byggemarkeder i Møldrup, Sunds og Farsø.

 - Vi arbejder med en rekonstruktion, som vi håber går på plads allerede i den her uge, og så skulle vi gerne være køreklare igen på mandag. Det betyder, at en investor køber nogle aktiver ud, og så skifter selskabet hænder, fortæller Jørgen Kristensen.

Jørgen Kristensen fortæller videre, at han er trist over det, der er sket, og at han er ked af, at nogle har mistet deres penge i firmaet.

(Billede fra Google Maps)


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Erhverv.