To anholdt efter muligt narko-opgør

To mænd er anholdt efter det, som politiet kalder et muligt narko-opgør i Daugbjerg.

Onsdag aften rykkede politiet i Viborg ud til en adresse i Daugbjerg. Her mødte de fem mænd, der dog alle nægtede at fortælle politiet, hvad der var sket. Politiet fandt dog 800 gram hash, flere kontanter og en ulovlig kniv. Og så var det tydeligt for betjentene, at to af mændene var blevet afstraffet.- Det var tydeligt, at to af personerne havde fået en på hovedet. Der er fundet boksehandsker og en kæp, så det er vores teori, at det er blevet brugt til at slå med. Det skal tekniske undersøgelser nu afgøre, forklarer Henrik Grove, der er vicepolitikommissær.

Når politiet ser, at der har fundet vold sted, så skal de gribe ind - også selv om der ikke er nogle af de involverede, der vil udtale sig.- Vi har sigtet en 26-årig mand fra Daugbjerg og en 22-årig mand fra Karup for grov vold, da vi tror, de har været sammen om det, og det ligner en form for afstraffelse, fortæller Henrik Grove.

Politiet skal nu selv forsøge at få stykket begivenhederne sammen. De to mænd bliver fremstillet i et grundlovsforhør i retten i Viborg i dag klokken 13.00.