Amerikansk præsident-valgkamp i Viborg

I dag skal amerikanerne stemme om, hvem der skal være landets leder de næste fire år. Præsident Barack Obama får støtte i sin valgkamp helt fra Viborg.

Musikeren David Senek fra Viborg har skrevet en støttesang til den amerikanske præsident Barack Obama, der lige nu forsøger at blive genvalgt. Sangen hedder Gotta Get A Rythm og er blevet indspillet sammen David Seneks makker Kenneth Gaardsdal.

- Sangen hedder Gotta Get A Rythm, fordi jeg synes, det er meget vigtigt, at USA igen finder rytmen. Som det ser ud nu, er det hele lidt ude af takt, mener David Senek.

Han har boet i Danmark i 15 år, men han kommer oprindeligt fra staten Ohio i USA. Ohio er kendt for at være en svingstat, hvor kampen mellem Obama og modstanderen Mitt Romney er meget tæt. For at hjælpe Obama har David Senek gjort alt, hvad han kan for at få sin sang udbredt.

- Jeg har venner fra Californien til New England og fra Florida til Alaska. Jeg har sendt sangen ud til mange af dem. Jeg har endda ringet til Det Hvide Hus tre gange. Men jeg kom dog kun til at tale med sekretæren, fortæller David Senek.

Se David Seneks støttesang herunder:

 

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Samfund.