Albrektsen: Trist og ærgerlig

Den fyrede sportschef i Bjerringbro-Silkeborg mener, at han var godt i gang med at løse den opgave, som klubben havde givet ham.

Det kom som en stor overraskelse for Carsten Albrektsen, da han mandag blev fyret som sportschef i håndboldligaklubben Bjerringbro-Silkeborg.

Det fortæller han i et længere interview med TV MIDTVEST dagen efter, at han blev afskediget efter syv år i klubben.

- Vi har været gennem en meget turbulent sæson, men da jeg i august tiltrådte som sportschef, fik jeg til opgave at skabe en forandringsproces i forhold til truppens sammensætning, og det synes jeg, at jeg var godt i gang med. Derfor blev naturligvis overrasket, da jeg fik at vide, at jeg var afskediget og fritstillet med en times varsel, siger Carsten Albrektsen.

Ramt af nemesis

Han fik dog et lille varsel, idet han et par timer før fyringen blev ringet op af Ekstra Bladet, der havde fået et anonymt tip om, hvad der var på vej.

- Det jokede jeg en lille smule med, men klokken 12 blev jeg da nok lige ramt af nemesis, så jeg kunne forstå det.

Bjerringbro-Silkeborg begrunder fyringen med, at klubben ikke har fået det udbytte af en sportschef på fuld tid, som den havde håbet på. Fyringen kom to dage efter, at klubben kun med nød og næppe sluttede blandt de otte bedste hold, der går videre til slutspillet.

Albrektsen siger, at han skulle vænne sig til at være sportschef i stedet for træner, og at han givetvis har begået nogle "indkøringsfejl" i det nye job - men han understreger også, at han havde en klar strategi for arbejdet.

Trods fyringen har Carsten Albrektsen ikke mistet lysten til at være en del af sporten.

- Jeg kan ikke forestille mig, at jeg ikke er et eller andet sted i håndbold.

Se her et længere interview med Carsten Albrektsen:

07:20 Luk video