Ægtepar overraskede indbrudstyve

Et ægtepar overraskede klokken lidt over tre natten til tirsdag to indbrudstyve i deres hjem i Viborg.

Et ægtepar i starten af 60'erne vågnede klokken lidt over tre natten til tirsdag ved, at de kunne høre, at ubudne var trængt ind i deres hjem på Sdr. Rind Vej i Viborg.

- Manden råbte derfor op, og det fik de to indbrudstyve til at tage flugten, fortæller politikommissær ved Lokalpolitiet i Viborg, Henrik Thomassen.

Hundepatrulje på pletten

Ægteparret kontaktede straks herefter politiet, der ankom med hundepatrulje til adressen.

- Vi fulgte i tyvenes spor med hundene, men sporene stoppede ved den nærmeste asfaltvej, så de har formentlig haft et køretøj holdende, som har fragtet dem væk fra området, lyder det fra lokalpolitiet.

Unge mænd i mørkt tøj

Manden i huset nåede at få et kort glimt at de to flygtende indbrudstyve, da de tog flugten fra huset. Han beskriver dem som yngre mænd i ført mørkt tøj og begge omkring de 170 centimeter høje.

- De to indbrudstyve er formentlig blevet ligeså overraskede som beboerne i huset. De har ganske givet ikke troet, at der var nogen hjemme, fortæller Henrik Thomassen.

De to mænd trængte ind i huset ved at smadre en rude i husets bryggers. De nåede ikke at få nogle værdier med sig, inden de blev overrasket og måtte tage flugten.