Advokat ind i Dalmose-konflikt

Det bliver en advokat, som skal løse konflikten efter fyringen af cheftræner i Viborg HK, Christian Dalmose. Det skriver BT.

Meget tyder på, at der skal en advokat til for at løse konflikten mellem Viborg HK og den ny forhenværende cheftræner, Christian Dalmose.

- Aktuelt er jeg i en situation, hvor min advokat har tilrådet mig ikke at udtale mig om min situation med videre med Viborg HK, skriver Christian Dalmose i en sms til BT.

Christian Dalmose ønsker ifølge BT ikke at udtale sig yderligere om sagen, men fortæller også, at han ikke vil udelukke, at han på et tidspunkt kan få lyst til at vende tilbage til håndboldsporten.

Håber på løsning

Viborg HK's direktør Nikolai Norup er ifølge BT bekendt med, at Christian Dalmose ønsker at konkliften løses med advokatbistand.

- Det er Christians valg, og det accepterer vi. Jeg tror på, at vi finder en løsning, og at det ikke ender i en retssag, siger Nikolai Norup til BT.

I december valgte Viborg HK at forlænge Christian Dalmoses kontrakt, der udløb efter indeværende sæson, frem til sommeren 2017. Derfor kom det som en stor overraskelse for de fleste, at Viborg HK blot to måneder senere valgte at fyre ham.

- Jeg har ikke mere at tilføje end det, vi tidligere har sagt i sagen. Men årsagen til vores disposition er, at der opstod en kløft mellem Dalmose og spillerne. Denne viste sig ikke at kunne repareres. Vi ved at det har været en svær sæson for både Christian og spillerne, og det har gjort, at kløften er blevet dybere og dybere, siger Nikolai Norup.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.