Advarer mod falsk hjemmehjælper

Udenlandsk kvinde opsøgte ældre i Viborg Kommune - politiet har orienteret hjemmeplejen om sagen og vil gerne høre fra eventuelle vidner.

Politiet advarer om, at der er en falsk hjemmehjælper på spil på Viborg-egnen.

I tre tilfælde har en udenlandsk kvinde onsdag henvendt sig til ældre beboere under påskud af at komme fra hjemmeplejen.

Første melding kom fra Viborg, hvor en ældre kvinde på N. F. S. Grundtvigsvej pludselig fik besøg af en kvinde, der påstod, at hun var hjemmehjælper. Det lykkedes dog den ældre kvinde at få den ubudne gæst smidt ud, og der er tilsyneladende ikke stjålet noget.

Ved 17.30-tiden var den så gal i Bjerregrav, hvor en falsk hjemmehjælper dukkede op hos ældre beboere på Gl. Aalborgvej og Herredsvejen. Heller ikke her blev der tilsyneladende stjålet noget.

Politiet mener, at det er den samme person, der har været på spil alle tre steder, og vil gøre høre fra vidner, der eventuelt har set kvinden eller den bil, som hun må have kørt i.

Ordensmagten har orienteret hjemmeplejen i Viborg Kommune om sagen.

Den falske hjemmehjælper er 30-40 år gammel, 160-165 centimeter og brun i huden. Hun talte dansk med accent og havde et mørkt tørklæde om halsen og en gul indkøbstaske over skulderen.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.