46-årig bortført og brændemærket

Mand fra Hammershøj truet med jagtgevær og fik brændemærker på ryggen fra en skruetrækker.

En 46-årig mand fra Hammershøj har fortalt politiet, at han torsdag aften var ude for noget, der mest af alt mindede om en scene fra en amerikansk B-film.

Den 46-årig fortalte, at han omkring klokken 18.45 blev tvunget til at standse, da han kørte i en blå Volvo ved Kokholm Rasteplads på Randersvej ved Viborg.

En sort Mondeo stationcar kørte pludselig ud foran ham, og en mørk Golf spærrede vejen bagfra. En mand i kedeldragt og med en skihue over ansigtet steg ud af en af bilerne og truede ham med et oversavet jagtgevær.

Varmede skruetrækker med gæsbrænder

Herefter blev han tvunget til at køre med til en anden rasteplads ved Løvel, hvor han fik hænderne bundet på ryggen og brændemærket på ryggen med en skruetrækker, som gerningsmændene varmede op på en gasbrænder.

Den 46-årige fik besked på at "holde sig fra soen" - og at han skyldte mændene 100.000 kroner.

En kondiløber hjalp den 46-årige til at slippe fri af de strips, han var bagbundet med, og han kontaktede herefter politiet. Den 46-årige er undersøgt på Retsmedicinsk Institut, hvor lægerne konstaterede spor efter stripsene og brændemærker på ryggen.

Lokalpolitiet i Viborg vil gerne høre fra eventuelle vidner, der torsdag aften har set den 46-årige eller gerningsmændene i den sorte Mondeo og den mørke Golf.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.