41-årig anholdt: Stod på sin altan og blottede sig for forbigående

Politiet i Viborg anholdte tirsdag morgen en blotter, der siden torsdag har skabt utryghed i Viborg-bydelen Houlkær.

Lokalpolitiet i Viborg anholdte tirsdag morgen en blotter, da han stod sin altan og blottede sig til folk, der gik forbi. Det oplyser politikommisær ved lokalpolitiet i Viborg, Peter Justesen.

- Tirsdag morgen anholdte vi en blotter, der har spøgt i lokalområdet omkring Houlkær i noget tid. Han skabte utryghed i området, og vi havde brug for de lokales øjne som hjælp. Det fik vi i går, og så kørte vi stille og roligt ud og tog ham med på stationen, fortæller Peter Justesen.

Siden i torsdag har den 41-årige mand været i gang med at blotte sig rundt omkring i Viborg-bydelen Houlkær. 

Torsdag var der en hændelse, hvor manden stod på sin altan og blottede sig. Det var en hændelse, der først blev anmeldt efter, at manden tirsdag blev anholdt.

Fredag morgen stod han nær en busskur på Houlkærvej, hvor der var en pige i start 20'erne, der opdagede ham. Her blev blotteren fra Viborg-egnen så forskrækket, at han løb sin vej.

I løbet af weekenden var politiet til stede i Houlkær med hunde for at finde den 41-årige mand, men han blev ikke set, oplyser Peter Justesen.

Tirsdag morgen blev han så set på sin altan igen, hvor han var i gang med at blotte. Det bliver anmeldt til politiet klokken 8.30, som kører ud og tager manden med på stationen.

Den 41-årige blotter har erkendt alle tre forhold, og tirsdag eftermiddag blev han løsladt igen.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.