23-årige Martin får drømmejob i London

Den lokale Viborg-dreng, Martin Dollerup, scorede et 12-tal i sin afsluttende eksamen og samtidig et drømmejob hos en af verdens største optikerbutikker i London.

Den 1. februar flytter 23-årige Martin Dollerup fra Viborg til London for at begynde i sit nye job i en af verdens største optikerbutikker Specsavers, der i London har 50 medarbejdere i én butik og samtidig er en af verdens største optikerkæder.

- Jeg sagde ja med det samme, da jeg fik muligheden. At blive ansat i London i en af verdens største butikker er helt vildt. Det var et meget let valg, fortæller Martin Dollerup smilende.

Han arbejder til daglig som optikerassistent hos Louis Nielsen i Viborg og scorede fornylig et 12-tal, da han var til sin afsluttende eksamen som Optical Dispenser, som er Louis Nielsens egen overbygning på uddannelsen som optikerassistent. Det var lige efter eksamen, at Martin Dollerup blev tilbudt jobbet som optical dispenser i den engelske hovedstad.

Butikschef hos Louis Nielsen i Viborg, Jan R. Sørensen, kommer til at savne Martin Dollerup i butikken, men forstår hans valg.

- Jeg opfordrede Martin til at sige ja, for når sådan en chance byder sig, skal man tage den. Jeg bakker fuldt ud op om Martins valg. Men vi vil savne ham i butikken. Det er der ingen tvivl om, fortæller Jan R. Sørensen.

Martin Dollerup er opvokset i Hald Ege og bliver i butikken i Viborg indtil han den 1. februar tager turen til London, hvor han bliver en del af butikkens store medarbejderstab.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Erhverv.