22-årig vinder første UCI-sejr til Grand Prix Viborg

Kasper Asgreen fra Team VeloConcept vandt lørdag Grand Prix Viborg som en del af Den Nordvestjyske Cykelweekend.

Det var Kasper Asgreens første sejr i UCI-regi.

Den anden afdeling af Den Nordvestjyske Cykelweekend løb af stablen i dag til Grand Prix Viborg, og sejrherren skulle findes mellem to ryttere, der var i udbrud.

Jonas Vingegaard Rasmussen fra Thy var i udbrud sammen med Kasper Asgreen. Det endte med, at Kasper Asgreen fra Team VeloConcept kørte fra den unge thybo fra Team Coloquick-CULT på den sidste kilometer.

Sejren betød rigtig meget for Kasper Asgreen, fortalte han TV MIDTVEST Mokka i et interview efter løbets afslutning.

- Det var min første UCI-sejr, så det betyder rigtigt meget, siger den 22-årige cykelrytter. Han blev nr. 3 til Grand Prix Viborg i 2016.

Han var dog lige ved at blive slået, da Jonas Vingegaard Rasmussen brød væk fra den første udbrydergruppe på 12 mand med omkring 10 kilometer igen af ruten.

- Han var lige ved at køre fra mig, så der var lige et hul, der skulle lukkes, siger Kasper Asgreen med et smil.

Tredje og sidste løb i den Nordvestjyske Cykelweekend bliver kørt i morgen, søndag. RENT LIV Løbet Skive 2017 bliver vist fra kl. 14.30 på TV MIDTVEST Mokka søndag.