18-årig påkørt i Bjerringbro: Politi efterlyser blå Polo

En 18-årig kvinde blev lørdag aften påkørt i en fodgængerovergang på Storegade i Bjerringbro. Politiet efterlyser nu føreren, der stak af fra stedet.

Politiet efterlyser nu føreren af en blå VW Polo, der menes at have påkørt en 18-årig kvinde i Bjerringbro. Foto: Christian Fomsgaard, TV MIDTVEST

En 18-årig kvinde blev lørdag aften påkørt, da hun krydsede en fodgængerovergang ud for Storegade 25 i Bjerringbro. Politiet fik anmeldelsen kl. 23.10 lørdag aften og rykkede straks ud. Men både bil og fører havde allerede forladt stedet.

- Bilen er af vidner blevet beskrevet som en blå, sænket VW Polo med brede fælge, og man må jo formode, at nogen kender til, hvem der kører i en sådan bil, lyder det fra vagtchef Simon Skelkjær fra Midt- og Vestjyllands Politi. 

Læs også Politiet efterlyser bilist: Ramte 15-årig cyklist

"Nogen må vide, hvem det er"

Politiet kender altså endnu ikke identiteten på bilisten, der ramte kvinden. De håber derfor på offentlighedens hjælp.

- Vi har ikke fået nogen henvendelser i sagen i dag, men vi hører meget gerne fra folk, der enten har set påkørslen eller mener at vide, hvem der sad bag rattet i den blå Polo. Nogen må jo kunne genkende beskrivelsen af bilen og vide, hvem der ejer den, lyder det fra vagtchefen. 

Vi hører meget gerne fra folk, der enten har set påkørslen eller mener at vide, hvem der sad bag rattet i den blå Polo. Nogen må jo kunne genkende beskrivelsen af bilen og vide, hvem der ejer den

Simon Skelkjær, vagtchef, Midt- og Vestjyllands Politi

Den 18-kvinde klagede efter påkørslen over smerter i ryg, mave og bækken. Hun blev derfor kørt til tjek på sygehuset, oplyser vagtchefen.

Politiet har her dagen derpå ikke yderligere oplysninger om kvindens tilstand.

Læs også 78-årig fodgænger død efter påkørsel