Vigsø Bagge vil være borgmester

SF's folketingsmedlem Pernille Vigsø Bagge bliver partiets spidskandidat til borgmesterposten i Vesthimmerlands Kommune.

SF's tidligere gruppeformand vil være borgmester. Pernille Vigsø Bagge der er valgt i Nordjyllands Storkreds, stiller sig til rådighed som spidskandidat, når SF i Vesthimmerland skal finde kandidater til kommunalvalget i november.

- Jeg vil gerne være borgmester fordi jeg mener, at jeg har en erfaring og en indstilling der kan bruges i Vesthimmerlands Kommune, som skal til at være en samlet, stærk og udviklingsorienteret kommune, siger Pernille Vigsø Bagge.

Trækker sig fra landspolitik

Senest ved næste valg forlader Pernille Vigsø Bagge Folketinget. Men hun er ikke træt af politik. Beslutningen om at repræsentere partiet lokalt kommer blandt andet efter at de to lokale kandidater, Berit Byg og Inger Lynge ikke genopstiller.

- Jeg ved at i kommunalpolitik, der kan alting ske. Det kunne vi også se efter sidste kommunalvalg. Så jeg tror, at mine forhandlingsevner gør, at jeg godt kunne være tungen på vægtskålen, hvis det endelig skulle være, siger Pernille Vigsø Bagge.

Politikeren tror selv på chancen for at tage borgmesterkæden. Men hvis det skulle glippe, så overvejer hun at ernære sig som præst.

Pernille Vigsø Bagge fortælle, hvorfor hun gerne vil være borgmester:

Pernille Vigsoe Bagge om at stille op som borgmester

Læs flere artikler fra Vesthimmerland eller i kategorien Politik.