Venstre-Himmerland opgør: formanden går

Formanden kandidatbestyrelsen i Venstre i Himmerland, Niels Juel Nielsen, trækker sig fra posten efter møde i kandidatbestyrelsen her til aften.

Formanden for kandidatbestyrelsen i Venstre i Himmerlandskredsen trækker sig efter et møde her til aften. Dermed cementerede kredsen rundt om den netop genvalgte folketingskandidat, Per Bisgaard igen sin position i Venstre.

Opgørets time

Der var lagt i kakkelovnen forud for aftenens møde i Venstre i Himmerlandskredsen. Per Bisgaard blev for 8 dage siden valgt til folketingskandidat for Venstre i kredsen med et klart flertal. Under arbejdet med at finde en folketingskandidat har formanden for kandidatbestyrelsen, Niels Juel Nielsen, modarbejdet Per Bisgaards kandidatur. Derfor forlangte Per Bisgaard efter sejren, at Niels Juel Nielsen skulle gå af som formand for kandidatbestyrelsen.

Kandidatbestyrelsen består af medlemmer fra både Rebild og Vesthimmerland kommuner, der til sammen udgør Himmerlandskredsen. Niels Juel Nielsen fortsætter som formand for Venstres kommuneforening i Rebild, men overlader altså sin plads i kandidatbestyrelsen til en anden.

BisgaardReax1
web bisgaard