Forulykket bil uden fører

Der var ingen spor af føreren, men til gengæld en masse tomme øldåser ved en forulykket bil på en mark ved Aalestrup i morges (arkivfoto).

En forulykket bil på en mark ved Aalestrup fik tidligt lørdag morgen politiet til at rykke ud med hundepatruljer. Men føreren blev ikke fundet. Det skriver TV2/Nord på sin hjemmeside i dag.

Nordjyllands Politi klokken 05.13 anmeldelse om, at der var set en sort BMW på ved mark ved Borgergade lige uden for Aalestrup. Ifølge anmelderen så det ud som om, bilen var rullet rundt på taget. Der var lys i kabinen, men ingen fører at se.

Tomme øldåser rundt om bilen

Derfor rykkede politiet ud med hundepatruljer i forsøget på at finde føreren, men uden held. Til gengæld blev der fundet en del tomme øldåser, så politiet har en teori om, at det enten er for høj fart eller for høj promille, der har fået bilen til at ende på marken, fortæller vagtchef Per Jørgensen fra Nordjyllands Politi, til TV2/Nord.

Politiet har ved hjælp af nummerpladen fundet frem til ejeren af bilen, som de, indtil videre uden held, har forsøgt at kontakte.


Læs flere artikler fra Vesthimmerland eller i kategorien 112.