”Farlige" Frank til Vendsyssel FF

Vendsyssel FF har ansat den tidligere FCM-angriber Frank Kristensen som assistenttræner i resten af forårssæsonen.

Den tidligere Superliga-bomber Frank Kristensen er ny assistenttræner i Vendsyssel FF. ”Farlige" Frank scorede 136 mål i 347 kampe for FC Midtjylland, og siden han i 2014 indstillede sin aktive karriere, har han blandt andet været tilknyttet Ulvene som angrebstræner.

– Jeg er glad og stolt over at have fået denne unikke mulighed i Vendsyssel FF. Jeg ved, at Vendsyssel FF har en talentfuld trup, og jeg glæder mig til at være med til at sætte mit præg på holdet. Og så glæder jeg mig også til at være med til at udvikle spillernes individuelle færdigheder, som bliver et af mine fokusområder, siger ”Farlige" Frank til Vendelboposten.dk.

Også den nuværende Vendsyssel FF-cheftræner Erik Rasmussen er glad for tilgangen af Frank Kristensen.

- Jeg har et indgående kendskab til ham fra vores næsten fem år sammen i FC Midtjylland, hvor Frank blandt andet var anfører i de sidste par sæsoner. Han var som spiller en af de absolut bedste afsluttere i dansk fodbold og specialist på dødbolde. I sin nye rolle som assistenttræner bliver han blandt andet ansvarlig for angrebstræning og standardsituationer, siger Erik Rasmussen.


Læs flere artikler fra Vesthimmerland eller i kategorien Sport.