Besøg hos Pape: Kritik fra Vesthimmerland forstummer

Knud Kristensen og Henrik Dalgaard fik ikke held med at overtale Søren Pape Poulsen til at trække sit mistillidsvotum.

Det gav kritik fra Vesthimmerland, da Søren Pape Poulsen (K) valgte at udtrykke mistillid til miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen. Borgmester Knud Kristensen (K) og byrådsmedlem Henrik Dalgaard (K) tog til Christiansborg for at forsøge at overtale Søren Pape Poulsen til at ombestemme sig, men det lykkedes ikke, fortæller TV2 Nord.

-Jeg må bare konstatere, da jeg kom ind i det lukkede rum, og jeg fik en rigtig god forklaring på, hvad det er, der har givet grundlaget til, at man har valgt at stille mistillid til ministeren. Det har jeg fået en god forklaring på, og som jeg hører ham sige det, så må jeg forholde mig til og have respekt for, at det har været et nødvendigt tiltag, at man har valgt at trække det kort fra de Konservative, siger Henrik Dalgaard til TV2 Nord.

Selvom den vesthimmerlandske delegation ikke fik held med at overtale den konservative frontmand, var turen alligevel ikke helt forgæves.

-Jeg er rigtig glad for, at jeg tog bilen herover og fik en snak med min formand omkring det her. Det, der er allervigtigst i det her, det er at Konservative med Søren Pape i spidsen bakker landbrugspakken op. Det er det, der fylder mest for os i Vesthimmerland og i hele Nordjylland, siger Henrik Dalgaard.

I går sendte vi dette indslag om den konservative kritik:

De konservative i Vesthimmerland er stærkt utilfredse med partilederens forsøg på at vælte fødevareminister Eva Kjer Hansen.

 


Læs flere artikler fra Vesthimmerland eller i kategorien Politik.