Nu skal der atter liv i badehotellet

Ny forening vil samle penge sammen til at støtte driften af hotel i Vedersø Klit de første par år.

Interessen var overvældende, da grundejerforeningerne i Vedersø Klit og Vester Husby lørdag inviterede til orienteringsmøde om fremtiden for det gamle badehotel i Vedersø Klit.

350 interesserede dukkede op til mødet, hvis hovedformål var at stifte foreningen Hotel Vedersø Klits venner - en støtteforening, der skal samle mellem to og fire millioner kroner sammen til driften af hotellet de første par år. Dermed skulle det gerne blive lettere at skaffe en bestyrer eller forpagter til stedet.

Badehotellet har ført en omtumlet tilværelse med en konkurs og skiftende ejere i det senere år.  Hotellet har stået tomt siden 2011, men blev i 2014 købt af erhvervsmanden Kim Krull Jørgensen fra Viborg. Han har siden brugt mange penge på at sætte stedet i stand, og nu er det så hans mål, at der atter skal være liv i hotellet med de 73 værelser.

Og den idé er de lokale sommerhusejere tilsyneladende med på. På orienteringsmødet blev der præsenteret en model, hvor man kan melde sig ind i støtteforeningen for 2000 kroner per husstand. Målet er, at hotellet åbner igen til sommer.

 

 

 

 


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Erhverv.