Ulv kom luntende 20 meter fra fotograf

En mand fra Skjern fik sig en stor oplevelse, da han var på fototur et hemmeligt sted i Midt- og Vestjylland.

Han var egentlig ude for at fotografere kronhjorte. Men pludselig kunne Jan Mønsted se et ganske andet dyr komme luskende i sin øjenkrog. Formentlig en ulv. 

- Det var en fantastisk oplevelse. Den kom luntende direkte imod mig og opdagede mig først, da jeg løftede kameraet. Så stoppede den - og løb væk igen. Jeg har eftermålt afstanden, og den var omkring 20-22 meter fra mig, siger Jan Mønsted. 

Er meget ulvelignende

TV MIDTVEST har sendt billederne til ulveekspert Thomas Secher Jensen, og han fortæller, at det ligner en ulv meget - men at det er svært at sige med sikkerhed ud fra billederne, fordi man ikke kan se halespidsen.

- Den er måske lidt vel spidssnudet. Men hvis det ikke er en ulv, så er det i hvert fald som minimum en hund med rigtig meget ulv i sig, vuderer Thomas Secher Jensen. 

Stedet er hemmeligt

Jan Mønsted vil ikke ud med, hvor han præcist har set den formodede ulv - men Jan Mønsted vil godt afsløre, at det er inden for en afstand af 0-50 km fra Holstebro. 

- Det var en fantastisk varm følelse, der løb gennem en - og spændingen gør, at man ikke tager sig tid til at indstille kameraet ordentligt. Jeg frygter jo, den er væk, før jeg får taget et par billeder, siger han. 

Der er nu alligevel kommet nogle ganske fornuftige fotografier ud af oplevelsen - se selv her: 

 

 
 
Foto: Jan Mønsted

 

 
 
Foto: Jan Mønsted

 

 
 
Foto: Jan Mønsted

 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Natur.