Nyt ulve-vidne melder sig

Endnu en melder sig nu i flokken, der mener, at de har set en ulv i nationalparken i Thy.

Denne gang er det en af Naturstyrelsens egne folk, der mener at have fået en ulv i kikkerten.

For et år siden mente Jens Jørgen Andersen, der er skovløber i Nationalpark Thy, nemlig at han så noget, der lignede en ulv. Han ville dog ikke melde det offentligt ud, fordi han ikke havde fysiske beviser på sin opdagelse.

- Man vil ikke være til grin. Havde man nu haft et kamera og kunne vise, at der nu var taget et billede, ligesom det der er kommet frem her på det sidste, så havde været lidt noget andet, forklarer Jens Jørgen Andersen.

Han ringede dog til den daværende vildtkonsulent, som ikke havde mulighed for at se på sagen.

- Det har naget mig, at jeg så noget, som jeg ikke kunne bestemme 100%, og jeg ved jo, at folk siger: "Det var bare en hund". Men altså, ikke efter min mening, siger Jens Jørgen Andersen.

Hvis Jens Jørgen Andersen har ret, så kan ulven have været i Nationalpark Thy i mere end et år.

Naturstyrelsen har nu sat 12 vildtkameraer op og håber på den måde at kunne få flere beviser på, at der virkelig er en ulv i parken.  

- Jeg skal have konkrete beviser, før jeg sætter noget i værk, fastslår Tommy Hansen, der er vildtkonsulent i Naturstyrelsen Thy.

Denne gang er det en af Naturstyrelsens egne folk, der melder sig i flokken af folk, der mener, de har set ulven i Thy. Hans beretning tyder på, at den har været der i mere end et år.

Læs flere artikler fra Thisted eller i kategorien Natur.